Go to Top
T. + 34 607 894 859

CONSTRUCCIÓ MODULAR

 

NAREA construeix amb el sistema SISMO® oferint, " una construcció més ràpida, industrialitzada, segura, rentable i amb un estalvi energètic del 60% sobre la construcció convencional."

 

Construcció Ràpida
Les nostres experiències, en diferents països, amb diferents tipus de treball han demostrat que el temps requerit per a realitzar edificis utilitzant la tecnologia de la construcció SISMO®, un sistema de construcció rendible i ràpid industrialitzat, és significativament més curt que qualsevol sistema de construcció convencional. La nostra fabricació d'alta productivitat, ens permet oferir temps de lliurament mínim. El muntatge dels panells és ràpid i senzill; estructura, tancament i aïllament estan acabats en forma conjunta. Edifici amb el sistema de construcció SISMO® significa estalvi de temps del 60% en comparació amb el sistema tradicional.
Construcció Rentable
Totes les parts involucrades en el sistema de construcció industrialitzada SISMO®, promotors, constructors, tècnics, fins a l'usuari final, de l'immoble, el troben econòmicament rendible, productiu i beneficiós com procediment d'edificació.Una construcció més ràpida, industrialitzada, segura, rentable i amb un estalvi energètic del 60% sobre la construcció convencional.
La senzillesa del seu muntatge i col·locació, la disminució dels mitjans auxiliars, i  que no es necessiti mà d'obra especialitzada, redueixen la duració de la construcció i disminueixen les despeses del constructor i del promotor.
Construcció Industrialitzada
SISMO® simplifica la producció industrial del panell, així com el muntatge en obra: els panells es fabriquen d'acord al disseny de l'arquitecte i s'acaben in situ. A l'obra, el Projecte es desenvolupa com si fos una maqueta en dimensions reals. SISMO® és un sistema de construcció flexible i compatible amb altres sistemes de construcció i pot aplicar-se a qualsevol projecte: fonamentació, soterranis, tancaments, envans, forjats i cobertes. Gràcies al seu alt nivell de productivitat, SISMO® és la síntesi de la construcció del futur.

El sistema de Construcció Industrialitzada Sismo

El Sistema de construcció Industrialitzada SISMO® permet innombrables variacions i s'adapta perfectament a les circumstàncies específiques de cada projecte, el que afavoreix que aquesta forma d'edificar tingui infinitat de possibles aplicacions. SISMO® és un concepte universal, que permet a l'arquitecte realitzar totes les idees, i l'allibera de les restriccions dels materials tradicionals. És sinònim de construcció industrialitzada, ràpida i rendible, deixa obsoleta la construcció tradicional.

[ * Aqui pot disposar de més informació ]

lleuger2