Go to Top
T. + 34 607 894 859

CASES FUSTA

casa

Coneixement , experiència , creativitat i passió per fer realitat el somni de la seva vida.

Si el seu somni és una casa des de 70 m2 fins 436 m2 tipus americana, NAREA pot proporcionar la solució perfectament ajustada a les seves necessitats.

Les nostres cases de fusta poden ser dissenyades a mida per vostè o triar entre un dels nostres DISSENYS TRÄHUS, fabricades sota els més exigents estàndards de qualitat i instal·lades sota l'atenta supervisió del nostre personal.

Escoltem les seves idees, el nostre equip de disseny les plasma en projectes realitzats en Autocad que recullen fins als últims detalls de realització. Plànols d'edificis, elevacions, interiorisme, etc.

En el procés del disseny , vostè mateix seleccionarà l'estil de la fusteria, així com diverses opcions per als revestiments, estil de terminacions costat de les qualitats del material. En això es detallaran extensivament les despeses i la data de lliurament, que sol ser uns 4 mesos a partir de la formalització de l'Acord.

4 mesos a partir de la formalització de l'Acord.

NAREA és una empresa dedicada a la construcció en general, des d'un soterrani en formigó per a les nostres cases de fusta, fins un habitatge unifamiliar de construcció tradicional estarem a la seva disposició per adaptar-nos a les seves necessitats constructives.

[ * Aqui pot disposar de més informació ]

Casa Madera Narea